Autokatoksen ja varaston perustuksia





Työkalut jäässä, mies jäässä, kahvi jäässä, maa jäässä. Pakko se on uskoa että talvi tulee, mutta sekös laittaa entisestään kiirehtimään autokatoksen perustustöitä. Nämä hommat ovat jääneet hieman myöhään, koska aika tuntuu olevan vaan yksinkertaisesti rajallista ja perustusten paikalla on ollut milloin nosturia ja milloin kaivuria. Onneksi tänään oli mukavan aurinkoinen (ja mainitsinko kylmä) päivä tehdä raudoitushommia. Perustukset tulevat pohjan laadun takia (kallio) eri tasoon, joka asettaa pieniä haasteita mitoitukselle. pitkät sivut ovat helpohkoja, mutta pääty- ja väliseinän antura valetaan vinoon ja harkkorivit porrastetaan. Illan pimetessä raudoitushomma alkoi kuitenkin olla finaalissa ja ehkä alkuviikosta pääsisi tilailemaan betoniautoa tontille.

Kommentit

  1. Me tehdään juuri lisärakennusta pihallemme ja kuinka kylmä onkaan. Raudoitukset saatiin jo onneksi valmiiksi. Olisi ehkä pitänyt odottaa vähän lämpimämpää keliä rakentaa. https://www.nordraudoitus.fi

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä projektin kanssa vaikka luultavasti jo nyt autokatos ja varasto on valmiita. Veljeni asuu maalla ja hän on miettinyt autokatoksen ja varastotilan rakentamista. Hallin hankinta hänellä on käynyt myös mielessä koska hallin voisi jakaa osiin ajoneuvoille ja varastoinnille. Alkuun hän mietti rakentamista itse mutta tajusi, että aika ei yksinkertaisesti riitä päivätöiden lisäksi. Urakoitsijan hän taisi jo löytää hallin rakentamiseen joten toivotaan, että halli olisi jo kohta valmis.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti