Talon perustukset



Helmitalon perustusporukka soitti torstaina, että tulevat tekemään perustukset ensi tiistaina. No, tiistaiaamuna klo 8:00 miehet olivat tontilla pystyttämässä valumuotteja. Raudoituksen sai tarkastaa puolen päivän aikoihin ja pumppuauto oli tilattu samalle päivälle klo 15:00. Todella nopeaa toimintaa! Iltapäivällä viiden aikoihin perustukset oli valettu ja miehet häipyivät tontilta palatakseen seuraavana aamupäivänä poistamaan muotteja ja asentamaan patolevyjä. Tänään keskiviikkona töiden jälkeen käväisin tontilla ja siinä olivat perustukset kaikessa komeudessaan patolevyt asennettuina. Pieni miinus oli, että tarvittavaa viemärin läpivientiä ei tietenkään oltu tehty, vaikka siitä edellisenä päivänä sovittiin. Puhelinsoitto urakoitsijalle siis. Lupasivat tulla timanttiporan kanssa korjaamaan asian ensi tilassa...

**Edit** olihan se reikä siellä, my bad. Se oli vaan piilossa patolevyn ja eristeen välissä.

Kommentit

  1. Meillä on myös meidän uudella tontilla täällä Jyväskylän suunnilla alkamassa perustustyöt. Teillä ei näköjään kauaa nokka tohise, jos työmiehet ovat reilussa päivässä saanut koko homman pulkkaan. Toivottavasti meilläkin menee yhtä sukkelasti koko prosessi, että päästään seuraavaan vaiheeseen.

    VastaaPoista
  2. Meillä oli jo kaivuutyöt pari viikkoa sitten työmaalla, tänä viikonloppuna tämä vaihe. Kiva kuulla, että teillä meni noin sukkelaan, toivon että mekin selvitään parilla päivällä. Ollaan jo hieman jäljessä aikataulusta.

    VastaaPoista
  3. Meilla alkaa myös talon perustus keväällä. Miten olette ratkaissut remonttikamojen säilytyksen? Meillä on pihalla vanha teräshalli niin aateltiin sitä käyttää remppakaman säilytykseen niin ei tarvitse sitten koko ajan sateilta suojata. https://www.hallipojat.com/rakennuspalvelut

    VastaaPoista
  4. Kaverillani Tuusulassa kävi sama tilanne. Patolevyt tulivat mutta ei läpivientiä sovitussa kohdassa. Tällä kertaa ei oikeasti ollut läpivientiä vaan timanttisahaukselle oli tarve.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti