Ovet kiinni ja sisätyöt käyntiin

takaovi


terassin ovi

Helmitalon asentajat laittoivat eilen ovet paikalleen ja antoivat talon avaimet käteen. Ensimmäistä kertaa sai avata omilla avaimilla talon oven :) Kosteiden tilojen seinämateriaalit, väliseinätolpat ja kipsilevyt oli myöskin kannettu sisälle ensi viikolla alkavaa seinien pystytystä varten. Helmitaloillahan tulee vakiona Tulppa-märkätilalevyseinät saunaan ja kylpyhuoneeseen, mutta halusimme, että seinät rakennetaan kahitiilestä. Rakenne on kuitenkin kiviseinänä kestävämpi ja vähemmän altis vaurioille. Helmitalot otti muutaman satasen tästä muutoksesta, joka ei mielestämme ollut kovin paha. Tiilistä rakennetaan suihkun puoleiselle seinälle myös upotetut kiinteät hyllyt.

esimerkki kph hyllystä


Saunan väliseinä tulee myös kivestä ja se jätetään puoleen väliin auki, jotta saamme lasitettua oviaukon ja puolet seinästä. Helmitalo ei tee lasitusta, mutta rakentaa valmiuden siihen. Tätä varten tarvitsee tehdä alaslasku suihkuhuoneen katolle, jotta paneloinnista tulee yhtenäinen saunan ja pesuhuoneen välillä.

Kommentit

  1. Hienon näköiset ovet tulivat teille ja kiva tuo terassin lasiovi, että pääsee paljon valoa sisälle. Meillä oli myös juuri meidän etuovien vaihdot, sillä ne aikaisemmat olivat niin huonossa kunnossa, niin meille tuli sellaiset teräsovet. Meillä on kiviseinät, joten toi sellaista kivaa kontrastia. Tsemppiä paljon myös kylpyhuoneremonttiin ja tuo malliesimerkki näyttää ainakin tosi hienolta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti